Provides a broad sensory range for the modern gourmet, offering
simple, practical information about buying, using, preparing and
enjoying. From wine and cheese to salted anchovies and green beans,
Behr focuses on aroma, appearance, flavour and texture to determine
what ",",",",the best",",",", is for each food, and includes a
guide to selecting them at their top quality - signs of freshness
and ripeness, best season, top varieties and proper aging. With
tips on how best to prepare, serve, eat and complement each of
these marvellous foods with beautiful, full-colour illustrations.
Nový pracovný zošit je zameraný na prípravu na prijímacie pohovory
do prímy z predmetu matematika. Slúžiť môže aj ako doplnkový
pracovný zošit pre piatakov. Vzhľadom na zameranie pracovného
zošita sa v ňom objavujú aj úlohy, ktoré sú nad rámec vzdelávacieho
obsahu 5. ročníka ZŠ (ISCED). Úlohy preverujú nielen vedomosti a
zručnosti, ale aj finančnú a čitateľskú gramotnosť, aplikačné
schopnosti a ďalšie kľúčové kompetencie. Riešenia a vysvetlenia
riešení nie sú súčasťou tohto titulu, ale ich nájdete v samostatnom
titule, ktorý je určený nielen pre učiteľov, ale aj pre rodičov a
starých rodičov, ktorí budú budúcim primánom pomáhať pri príprave
na prijímacie pohovory. Zošity sú zostavené z dvoch častí: 1.časť
obsahuje opakovanie učiva v tematických okruhoch, 2.časť
predstavuje 6 autentických testov, ktoré boli súčasťou prijímacích
konaní na rôznych osemročných gymnáziách. Pracovný zošit prináša
rôzne typy úloh: *otvorené úlohy *úlohy s výberom jednej správnej
odpovede *úlohy s výberom viacerých správnych odpovedí
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...