Americká kuchyně v redukční variantě - Jaroslav Kalivoda

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 2,63 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Americká kuchyně v redukční variantě - Jaroslav Kalivoda kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
2,63 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Krátky popis
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou vhodné i pro diabetiky.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Americká kuchyně v redukční variantě - Jaroslav Kalivoda je 2,63 €

Výber kníh autora Jaroslav Kalivoda

Zobraziť všetky knihy autora Jaroslav Kalivoda
Výber kníh vydavateľa Sdružení MAC

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Sdružení MAC
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.