Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je
rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a
gastronomickým či společenským událostem během celého roku
(zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba).
Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných
fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní
a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ
čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s
oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně,
bramborák, české knedlíky, aj.)
Nový pracovný zošit je zameraný na prípravu na prijímacie pohovory
do prímy z predmetu matematika. Slúžiť môže aj ako doplnkový
pracovný zošit pre piatakov. Vzhľadom na zameranie pracovného
zošita sa v ňom objavujú aj úlohy, ktoré sú nad rámec vzdelávacieho
obsahu 5. ročníka ZŠ (ISCED). Úlohy preverujú nielen vedomosti a
zručnosti, ale aj finančnú a čitateľskú gramotnosť, aplikačné
schopnosti a ďalšie kľúčové kompetencie. Riešenia a vysvetlenia
riešení nie sú súčasťou tohto titulu, ale ich nájdete v samostatnom
titule, ktorý je určený nielen pre učiteľov, ale aj pre rodičov a
starých rodičov, ktorí budú budúcim primánom pomáhať pri príprave
na prijímacie pohovory. Zošity sú zostavené z dvoch častí: 1.časť
obsahuje opakovanie učiva v tematických okruhoch, 2.časť
predstavuje 6 autentických testov, ktoré boli súčasťou prijímacích
konaní na rôznych osemročných gymnáziách. Pracovný zošit prináša
rôzne typy úloh: *otvorené úlohy *úlohy s výberom jednej správnej
odpovede *úlohy s výberom viacerých správnych odpovedí
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...