Česká raw food

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 2 e-shopoch od 19,15 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Česká raw food kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
19,15 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Česká raw food kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
22,42 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice. Oslovili jsme 5 velkých firem zabývající se živou stravou, aby nám do knihy přispěli nejen svými skvělými recepty, ale i svými životními příběhy a svým pohledem na živou stravu. Podtitul Tajemství těch nejlepších plně vystihuje obsah knihy
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Česká raw food je 20,79 €

Výber kníh autora Kolektív

Zobraziť všetky knihy autora Kolektív
Výber kníh vydavateľa IFP Publishing

Zobraziť všetky knihy vydavateľa IFP Publishing
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.