Long associated with holidays to France, Italy and beyond, here is
the chance for you to make the most of charcuterie and salumi at
home. Learn more about the history and types of charcuterie and
salumi available to buy in The Charcuterie Board. The Small Bites
chapter will provide you with a host of recipes to serve with
drinks, such as grilled chorizo and scallops on sticks, scotch eggs
and 'Sushi style' gorgonzola with prosciutto and rocket. You'll
also find recipes to make a perfect light lunch or starter, as well
as Main Courses such as paella with chorizo and omelette with ham,
gruyere cheese and patatas bravas. The section on home curing will
provide you with recipes to cure your own pork belly or duck
breast, while the range of Accompaniments from pickles to toasts
will give you all you need to complete your perfect charcuterie
board.
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená
fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho
vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou
publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné
metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012).
Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických
odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné
poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou
vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s
ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými
problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina
popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú
prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané
techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...