Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 37,00 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
37,00 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
The ultimate reference on hearty French charcuterie boards and other savory spreads from FERRANDI Paris. This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French charcuterie recipes with step-by-step instructions for preparing doughs, sausages, and a variety of meat and meatless spreads. Recipes are organized by category--pâtés, pies, and tarts, terrines and pressed meats, rillettes and pulled meats and fish, stuffed dishes, and cooked charcuterie. Written by the school's experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this cookbook explains the fundamentals of French charcuterie recipes, including condiments to accompany them (chutney, mustard, pickled vegetables), the importance of quality ingredients (meat, fish, vegetables), and cooking and conservation techniques. From country pâté to eggplant miso terrine, Scotch eggs to stuffed tomatoes, blood sausage ravioli to duck Parmentier, mushroom and potato pie to beef Rossini, chickpea and vegetable terrine to a revisited croque monsieur, the easy-to-follow recipes are graded for difficulty, allowing readers to hone skills over time. The French comfort food tradition has been elevated by the team at Ferrandi with a touch of modernity by reinterpreting certain recipes for vegetarians. This extensive reference--replete with 200 illustrations--provides everything both home chefs and experienced professionals need to master the world-class culinary school's recipes.
Výber kníh autorov Flammarion , Ferrandi Paris

Zobraziť všetky knihy autora Flammarion, Ferrandi Paris
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Hranice - Kedy povedať nie, kedy povedať áno
Hranica v rôznych oblastiach nášho života vymedzuje, kto sa k nám smie priblížiť, pomáha nám rozhodnúť komu a čomu povieme nie alebo áno, či určiť vzťah k sebe samému. Hranica je rozhodnutie, ktorým definujeme veci a okolnosti, za ktoré sme zodpovední. Definuje, kto sme a kto nie sme. Kniha prináša biblický pohľad na hranice: čo hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako ich opraviť a ako ich využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice vo vzťahu k našim blízkym – k rodine, partnerovi, deťom, v práci, ale aj k sebe samému a k Bohu.