Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 37,00 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
37,00 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
The ultimate reference on hearty French charcuterie boards and other savory spreads from FERRANDI Paris. This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French charcuterie recipes with step-by-step instructions for preparing doughs, sausages, and a variety of meat and meatless spreads. Recipes are organized by category--pâtés, pies, and tarts, terrines and pressed meats, rillettes and pulled meats and fish, stuffed dishes, and cooked charcuterie. Written by the school's experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this cookbook explains the fundamentals of French charcuterie recipes, including condiments to accompany them (chutney, mustard, pickled vegetables), the importance of quality ingredients (meat, fish, vegetables), and cooking and conservation techniques. From country pâté to eggplant miso terrine, Scotch eggs to stuffed tomatoes, blood sausage ravioli to duck Parmentier, mushroom and potato pie to beef Rossini, chickpea and vegetable terrine to a revisited croque monsieur, the easy-to-follow recipes are graded for difficulty, allowing readers to hone skills over time. The French comfort food tradition has been elevated by the team at Ferrandi with a touch of modernity by reinterpreting certain recipes for vegetarians. This extensive reference--replete with 200 illustrations--provides everything both home chefs and experienced professionals need to master the world-class culinary school's recipes.
Výber kníh autorov Flammarion , Ferrandi Paris

Zobraziť všetky knihy autora Flammarion, Ferrandi Paris
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Príprava do prímy - matematika - pracovný zošit
Nový pracovný zošit je zameraný na prípravu na prijímacie pohovory do prímy z predmetu matematika. Slúžiť môže aj ako doplnkový pracovný zošit pre piatakov. Vzhľadom na zameranie pracovného zošita sa v ňom objavujú aj úlohy, ktoré sú nad rámec vzdelávacieho obsahu 5. ročníka ZŠ (ISCED). Úlohy preverujú nielen vedomosti a zručnosti, ale aj finančnú a čitateľskú gramotnosť, aplikačné schopnosti a ďalšie kľúčové kompetencie. Riešenia a vysvetlenia riešení nie sú súčasťou tohto titulu, ale ich nájdete v samostatnom titule, ktorý je určený nielen pre učiteľov, ale aj pre rodičov a starých rodičov, ktorí budú budúcim primánom pomáhať pri príprave na prijímacie pohovory. Zošity sú zostavené z dvoch častí: 1.časť obsahuje opakovanie učiva v tematických okruhoch, 2.časť predstavuje 6 autentických testov, ktoré boli súčasťou prijímacích konaní na rôznych osemročných gymnáziách. Pracovný zošit prináša rôzne typy úloh: *otvorené úlohy *úlohy s výberom jednej správnej odpovede *úlohy s výberom viacerých správnych odpovedí