Company of One

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 12,30 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Company of One kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
12,30 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
A refreshing approach to entrepreneurship centered on staying small and avoiding growth - maximizing happiness, sustainability and profitability. Paul Jarvis left the corporate world when he realized that working in a high-pressure, high-profile world was not his idea of success. Instead, he now works for himself out of his home, and lives a much more rewarding and productive life.He no longer has to contend with an environment that constantly demands more productivity, more output and more growth. In Company of One, Jarvis explains how you can do the same, including:* Planning to set up* Determining desired revenues* Keeping clients happy* And, of course, doing all this on your own. ",Jarvis makes a compelling case for making your business better instead of bigger.A must-read for any entrepreneur who prioritizes a rich life over riches.", -CAL NEWPORT, bestselling author of DEEP WORK and DIGITAL MINIMALISM",You're not a machine, so why would you run your business like one? Company of One shows you another way. If you've ever wondered how to have a business that works for you-instead of the other way around-you need this book.", -CHRIS GUILLEBEAU, bestselling author of SIDE HUSTLE and THE $100 STARTUP
Výber kníh autora neuvedený autor

Zobraziť všetky knihy autora neuvedený autor
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Recepty prastarej matere
Kuchárska kniha, ktorú držíte v rukách, uzrela svetlo sveta v roku 1914. Bola prvá svojho druhu na Slovensku a zostavila ju spisovateľka a etnografka Terézia Vansová (1857 - 1942). Predstavila v nej vyše 900 receptov slovenských gazdiniek z prelomu 19. a 20. storočia. Odvtedy vyšla táto mimoriadna kniha v niekoľkých vydaniach, naposledy v r. 1998. Teraz vám ju opäť ponúkame v podobe, v akej ju v roku 1930 vydal nakladateľ a kníhkupec F. Klimeš v Liptovskom sv. Mikuláši. Tak ako majú svoju nezameniteľnú chuť a vôňu tradičné slovenské jedlá, má svoj pôvab aj náš materinský jazyk spred desaťročí. Mnohé jedlá z čias našich prastarých materí sa na Slovensku pripravujú dodnes, no písomná podoba vtedajšej slovenčiny už nenávratne patrí minulosti. Vychutnajte si ju spolu s jedlami z tejto jedinečnej knihy.