Cool Events at Home

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 26,77 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Cool Events at Home kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
26,77 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
There’s something astonishing and awing about a cool event. All too often, we think such parties are unattainable, too expensive or not for the likes of ordinary people. Lifestyle expert and experienced hostess Stephanie von Pfuel seeks to de-mystify entertaining with creative and innovative decoration ideas and cook recipes. Working closely with Klaus-Peter Kofler, the head of one of Europe’s leading catering companies and Germany’s Caterer of the Year, she has written an easy-to-use guide for giving the perfect dinner or event up to ten people. Packed with ideas for themed dinner tables to suit every occasion, along with suggestions for accompanying table settings and décor, and carefully chosen recipes that are affordable and inventive. Inspired by the seasons and what gardens and the great outdoors have to offer, she uses blossoms, berries, flowers, and fresh greenery to conjure up a very special atmosphere that everyone can afford. This copiously illustrated book is sure to help you spoil and delight your guests! Whether lunch, dinner, barbecue, or a ",Flying Dinner", - the tips and tricks of accomplished hostess Stephanie von Pfuel turn every party into a cool event.
Výber kníh autora neuvedený autor

Zobraziť všetky knihy autora neuvedený autor
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Recepty prastarej matere
Kuchárska kniha, ktorú držíte v rukách, uzrela svetlo sveta v roku 1914. Bola prvá svojho druhu na Slovensku a zostavila ju spisovateľka a etnografka Terézia Vansová (1857 - 1942). Predstavila v nej vyše 900 receptov slovenských gazdiniek z prelomu 19. a 20. storočia. Odvtedy vyšla táto mimoriadna kniha v niekoľkých vydaniach, naposledy v r. 1998. Teraz vám ju opäť ponúkame v podobe, v akej ju v roku 1930 vydal nakladateľ a kníhkupec F. Klimeš v Liptovskom sv. Mikuláši. Tak ako majú svoju nezameniteľnú chuť a vôňu tradičné slovenské jedlá, má svoj pôvab aj náš materinský jazyk spred desaťročí. Mnohé jedlá z čias našich prastarých materí sa na Slovensku pripravujú dodnes, no písomná podoba vtedajšej slovenčiny už nenávratne patrí minulosti. Vychutnajte si ju spolu s jedlami z tejto jedinečnej knihy.