Cool Restaurants Brussels

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 15,73 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Cool Restaurants Brussels kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
15,73 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Today, Brussels is not simply the capital city of Belgium. As the home of the European Union and NATO, it is also the political and administrative capital of Europe. However, one of Brussel’s great strengths is that it has retained its traditional charm. Modern day Brussels offers restaurants of all kinds, from the more traditional to the exotic and modern where fashion, music, architecture, and design are as important to the dining experience as the food itself. In the approximately 30 scene-making restaurants selected for this guide, eating is a lifestyle choice, and not just a necessity.
Výber kníh autora neuvedený autor

Zobraziť všetky knihy autora neuvedený autor
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Recepty prastarej matere
Kuchárska kniha, ktorú držíte v rukách, uzrela svetlo sveta v roku 1914. Bola prvá svojho druhu na Slovensku a zostavila ju spisovateľka a etnografka Terézia Vansová (1857 - 1942). Predstavila v nej vyše 900 receptov slovenských gazdiniek z prelomu 19. a 20. storočia. Odvtedy vyšla táto mimoriadna kniha v niekoľkých vydaniach, naposledy v r. 1998. Teraz vám ju opäť ponúkame v podobe, v akej ju v roku 1930 vydal nakladateľ a kníhkupec F. Klimeš v Liptovskom sv. Mikuláši. Tak ako majú svoju nezameniteľnú chuť a vôňu tradičné slovenské jedlá, má svoj pôvab aj náš materinský jazyk spred desaťročí. Mnohé jedlá z čias našich prastarých materí sa na Slovensku pripravujú dodnes, no písomná podoba vtedajšej slovenčiny už nenávratne patrí minulosti. Vychutnajte si ju spolu s jedlami z tejto jedinečnej knihy.