These dining hotspots are distinguished by fine culinary craft and
their unique conceptions of the dining experience. Lighting,
materials, and space all play a part. Most of all, such cool
eateries create a sense of occasion—making diners feel special.
Every meal is a feast for all the senses, not only the taste buds.
This overview of top cool restaurants offers a global selection for
the discerning palate. The crowning glory of teNeues’ best–selling
Cool Restaurants series…
Kuchárska kniha, ktorú držíte v rukách, uzrela svetlo sveta v roku
1914. Bola prvá svojho druhu na Slovensku a zostavila ju
spisovateľka a etnografka Terézia Vansová (1857 - 1942).
Predstavila v nej vyše 900 receptov slovenských gazdiniek z prelomu
19. a 20. storočia. Odvtedy vyšla táto mimoriadna kniha v
niekoľkých vydaniach, naposledy v r. 1998. Teraz vám ju opäť
ponúkame v podobe, v akej ju v roku 1930 vydal nakladateľ a
kníhkupec F. Klimeš v Liptovskom sv. Mikuláši. Tak ako majú svoju
nezameniteľnú chuť a vôňu tradičné slovenské jedlá, má svoj pôvab
aj náš materinský jazyk spred desaťročí. Mnohé jedlá z čias našich
prastarých materí sa na Slovensku pripravujú dodnes, no písomná
podoba vtedajšej slovenčiny už nenávratne patrí minulosti.
Vychutnajte si ju spolu s jedlami z tejto jedinečnej knihy.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...