Cost of Free Money: How Unfettered Capital Threatens Our Economic Future

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 26,13 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Cost of Free Money: How Unfettered Capital Threatens Our Economic Future kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
26,13 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
A penetrating account of how unchecked capital mobility is damaging international cooperation, polarizing the economic landscape, and ultimately reshaping the global order When it comes to the afflictions of the global economy, almost everyone-and especially Donald Trump-is quick to point the finger of blame at the state of international trade. But what about unconstrained capital flows? Unfettered capital has resulted in a string of financial and economic crises that have left our political systems strained and dialogue corroded. The once perceived benefits of openness have been cast to the wayside and the cracks in the global order can no longer be ignored.Paola Subacchi argues that international cooperation and interdependence have become crippled. Regional restrictions will soon strengthen and a multipolar order will take shape, leading to a distinctly transformed economic landscape in which China challenges the dominance of the US dollar. Combining history, analysis, and prediction, this book provides penetrating insight into the challenges facing the international economic order.
Výber kníh autora neuvedený autor

Zobraziť všetky knihy autora neuvedený autor
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Recepty prastarej matere
Kuchárska kniha, ktorú držíte v rukách, uzrela svetlo sveta v roku 1914. Bola prvá svojho druhu na Slovensku a zostavila ju spisovateľka a etnografka Terézia Vansová (1857 - 1942). Predstavila v nej vyše 900 receptov slovenských gazdiniek z prelomu 19. a 20. storočia. Odvtedy vyšla táto mimoriadna kniha v niekoľkých vydaniach, naposledy v r. 1998. Teraz vám ju opäť ponúkame v podobe, v akej ju v roku 1930 vydal nakladateľ a kníhkupec F. Klimeš v Liptovskom sv. Mikuláši. Tak ako majú svoju nezameniteľnú chuť a vôňu tradičné slovenské jedlá, má svoj pôvab aj náš materinský jazyk spred desaťročí. Mnohé jedlá z čias našich prastarých materí sa na Slovensku pripravujú dodnes, no písomná podoba vtedajšej slovenčiny už nenávratne patrí minulosti. Vychutnajte si ju spolu s jedlami z tejto jedinečnej knihy.