Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová,
porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do
elegantného umenia cukrárstva. Jej kniha je plná nádherných
zákuskov a tort, na aké človek len tak nenatrafí. Retro recepty
oblečené do moderného šatu vás zanechajú v nemom úžase nad tým, aké
umelecké dielo môže vzniknú napríklad zo sloních sĺz alebo z
punčových rezov. Medzi dezertmi zachytenými objektívom Dušana
Křísteka, experta v oblasti kulinárskej fotografie, nájdete okrem
dobre známych tradičných receptov aj cukrárske špeciality ako
úžasné kávové zrná, realistické plnené broskyne či dizajnové
okrúhle krémeše, ktorými zapôsobíte na akúkoľvek návštevu. Okrem
toho sa naučíte temperovať čokoládu aj pracovať s karamelom. Túžili
ste vedieť, ako temperovať čokoládu či ako pracovať s karamelom?
Máte jedinečnú príležitosť zdokonaliť svoje cukrárske zručnosti! A
ak by vám kniha nestačila, Petra Tóthová vás privíta aj na svojich
kurzoch pečenia a zdobenia. Na jej sociálnych sieťach nájdete
podrobnosti o príprave dezertov, videá s návodmi, ale i
profesionálne tipy na to, ako si čas v kuchyni uľahčiť a
spríjemniť.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Cukráreň Petry Tóthovej je 23,66 €
Pokračovanie úspešnej trilógie Pán Prsteňov, v ktorom sa zavŕši
príbeh putovania hobita Froda k Puklinám osudu a vojny, ktorá
zavládla v Stredozemi. Knihu preložil Otakar Kořínek.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...