Day at El Bulli

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 37,53 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Day at El Bulli kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
37,53 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
For the first time, ",A Day at elBulli: An Insight into the Ideas, Methods and Creativity of Ferran Adria", allows unprecedented access to one of the world's most famous, sought after and mysterious restaurants. Having held three Michelin stars since 1997, and regularly voted Best Restaurant in the World by a panel of 500 industry professionals, elBulli has been at the very forefront of the world restaurant scene Ferran Adria became head chef in 1987. Aimed at food enthusiasts as well as industry professionals, the book documents all the activities and processes that make up just one day of service with stunning colour and black and white photography of the kitchens, staff, creative workshop, dishes, the restaurant itself and its striking surroundings near the town of Roses, north east of Barcelona.The book starts with daybreak at 6.15 am, then shows visits to the local markets to source ingredients from 7.00 am, Ferran's arrival at the workshop, his morning creative experimentation session, the arrival of the rest of the brigade at 2.3 0 pm to begin the mise-en-place for the evening, the preparations of each guest's menu, the daily tasks of the front of house team, and the arrival of the first guests for dinner from 7.45 pm until the last guests' departure by 2.00 am.The menu is fully explained with detailed and technical recipes that reveal the full extent of the chefs' artistry. Innovative diagrams open the lid on the technical processes behind the creation of a dish, the network of sensations and interactions that take place between a restaurant and its guests, and the sensory experiences of eating, as well as the formidable reservations procedure and the structure of a meal into four theatrical 'acts'. ",A Day at elBulli: An Insight into the Ideas, Methods and Creativity of Ferran Adria", allows all lovers of good food to experience this spectacular restaurant to the full.

Zobraziť všetky knihy autora Phaidon Press Ltd, Ferran Adria, Albert Adria, Juli Soler
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Príprava do prímy - matematika - pracovný zošit
Nový pracovný zošit je zameraný na prípravu na prijímacie pohovory do prímy z predmetu matematika. Slúžiť môže aj ako doplnkový pracovný zošit pre piatakov. Vzhľadom na zameranie pracovného zošita sa v ňom objavujú aj úlohy, ktoré sú nad rámec vzdelávacieho obsahu 5. ročníka ZŠ (ISCED). Úlohy preverujú nielen vedomosti a zručnosti, ale aj finančnú a čitateľskú gramotnosť, aplikačné schopnosti a ďalšie kľúčové kompetencie. Riešenia a vysvetlenia riešení nie sú súčasťou tohto titulu, ale ich nájdete v samostatnom titule, ktorý je určený nielen pre učiteľov, ale aj pre rodičov a starých rodičov, ktorí budú budúcim primánom pomáhať pri príprave na prijímacie pohovory. Zošity sú zostavené z dvoch častí: 1.časť obsahuje opakovanie učiva v tematických okruhoch, 2.časť predstavuje 6 autentických testov, ktoré boli súčasťou prijímacích konaní na rôznych osemročných gymnáziách. Pracovný zošit prináša rôzne typy úloh: *otvorené úlohy *úlohy s výberom jednej správnej odpovede *úlohy s výberom viacerých správnych odpovedí