Day at El Bulli

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 37,53 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Day at El Bulli kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
37,53 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
For the first time, ",A Day at elBulli: An Insight into the Ideas, Methods and Creativity of Ferran Adria", allows unprecedented access to one of the world's most famous, sought after and mysterious restaurants. Having held three Michelin stars since 1997, and regularly voted Best Restaurant in the World by a panel of 500 industry professionals, elBulli has been at the very forefront of the world restaurant scene Ferran Adria became head chef in 1987. Aimed at food enthusiasts as well as industry professionals, the book documents all the activities and processes that make up just one day of service with stunning colour and black and white photography of the kitchens, staff, creative workshop, dishes, the restaurant itself and its striking surroundings near the town of Roses, north east of Barcelona.The book starts with daybreak at 6.15 am, then shows visits to the local markets to source ingredients from 7.00 am, Ferran's arrival at the workshop, his morning creative experimentation session, the arrival of the rest of the brigade at 2.3 0 pm to begin the mise-en-place for the evening, the preparations of each guest's menu, the daily tasks of the front of house team, and the arrival of the first guests for dinner from 7.45 pm until the last guests' departure by 2.00 am.The menu is fully explained with detailed and technical recipes that reveal the full extent of the chefs' artistry. Innovative diagrams open the lid on the technical processes behind the creation of a dish, the network of sensations and interactions that take place between a restaurant and its guests, and the sensory experiences of eating, as well as the formidable reservations procedure and the structure of a meal into four theatrical 'acts'. ",A Day at elBulli: An Insight into the Ideas, Methods and Creativity of Ferran Adria", allows all lovers of good food to experience this spectacular restaurant to the full.

Zobraziť všetky knihy autora Phaidon Press Ltd, Ferran Adria, Albert Adria, Juli Soler
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Matematika 6 - Pracovný zošit 2 - Sprievodca učiteľa - Zuzana Berová
Metodický materiál k 2. pracovnému zošitu autorov Zuzana a Peter Bero. Obsahuje výsledky a riešenia úloh doplnené didaktickými radami a postrehmi autorov. Obsah Desatinné čísla Slovné úlohy Delenie desatinného čísla prirodzeným číslom Aritmetický priemer Delenie desatinného čísla desatinným číslom Keď sa delenie nekončí Krížom - krážom Trojuholník Trojuholníková nerovnosť Vnútorné a vonkajšie uhly trojuholníka Výška trojuholníka Rozdelenie trojuholníkov podľa veľkosti strán Konštrukcia trojuholníka, vety o zhodnosti trojuholníkov Rovnoramenný trojuholník Rovnostranný trojuholník Krížom - krážom Obsah obdĺžnika a štvorca Keď štvorčeková sieť stačí Keď štvorčeková sieť nestačí Premeny jednotiek obsahu Obsah štvorca a obdĺžnika Obsah pravouhlého trojuholníka Krížom - krážom Objem kocky a kvádra Objem kocky a kvádra Krížom - krážom Kombinatorika Hľadanie systému Stratégia riešenia kombinatorických úloh Krížom - krážom