Keď hovorí Boh - Andreas Englisch

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 2 e-shopoch od 7,91 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Keď hovorí Boh - Andreas Englisch kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
7,91 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Keď hovorí Boh - Andreas Englisch kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
8,08 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Krátky popis
Existujú moderné proroctvá? Sú ľudia, ktorí im rozumejú? Boli posolstvá Panny Márie vo Fatime proroctvom o utrpení pápeža Jána Pavla II.? Splnilo sa poroctvo o obrátení Ruska? Predpovedal sv. páter Pio Karolovi Wojtylovi, že sa raz stane pápežom? Vedel Ján Pavol II., že jeho nástupcom bude Joseph Ratzinger? Andreas Englisch sa tentokrát vydáva na cestu skúmania toho, či Boh naďalej hovorí k ľuďom a akým spôsobom Cirkev a svet pristupuje k jeho posolstvám. Kniha Keď hovorí Boh – Proroctvá a katolícka Cirkev zakľučuje trilógiu autorových diel vydaných v slovenskom jazyku. Červenou niťou spájajúcou Englischove príbehy je Vatikán a osoba pápeža. V osobe pápeža sa stretajú a zároveň rozbiehajú príbehov do celého sveta, napísané osudmi ľudí v rôznych dobách.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Keď hovorí Boh - Andreas Englisch je 8,02 €

Výber kníh autora Andreas Englisch

Zobraziť všetky knihy autora Andreas Englisch
Výber kníh vydavateľa Spoločnosť Božieho Slova

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Spoločnosť Božieho Slova
Naše tipy


Ako zhmotniť svoje túžby
Táto knižka zhŕňa podstatu učenia, ktoré vám umožní mať to, čo chcete, a žiť radostný, naplnený život. V našej realite pôsobia vesmírne zákony, ktoré sú určujúce pre všetko, čo zažívame a čo sa deje. Keď tieto zákony pochopíte a naučíte sa zopár jednoduchých, no zásadných praktických postupov, budete si môcť vedome vytvárať svoj vlastný život a napĺňať svoje túžby vo všetkých životných oblastiach, či už sú to vzťahy, financie, zdravie, práca alebo čokoľvek iné. Sme totiž slobodné tvorivé bytosti a všetko, čo sa nám deje, si sami vytvárame.