Kravičko, krávo, dobrou chuť!

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 9,57 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Kravičko, krávo, dobrou chuť! kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
9,57 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
Proč není slušné mít při žvýkání otevřenou pusu? Zaskočí huse jídlo v krku, když bude hltat? Na co si dá mravenečník pozor při lízání zmrzliny? Co hrozí prasátku při pití limonády? Vyzkoušej si posuvné prvky a hned uvidíš, jak zvířátka na obrázcích ožijí. Zábavné první čtení – ideální pro batolata, obsahuje posuvné prvky, spoustu vtipných zvířat a hravých veršů. Tato knížka je skvělá na první chvíle společného čtení a smíchu nad veselými pohyblivými obrázky plnými legrace. Navíc nenásilnou formou učí děti o slušném chování a zdravých hygienických návycích.
Výber kníh autora Jo Lodge

Zobraziť všetky knihy autora Jo Lodge
Výber kníh vydavateľa Svojtka&;Co.

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Svojtka&;Co.
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.