Kuchárka pre začiatočníkov

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 3 e-shopoch od 9,21 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Kuchárka pre začiatočníkov kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
9,41 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Kuchárka pre začiatočníkov kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
9,41 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Kuchárka pre začiatočníkov kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
9,21 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
Ostrieľaní autori pripravili novú kuchárku knihu obsahujúcu recepty určené pre menej skúsených, ktorí tak môžu zdokonaliť svoje umenie. Recepty síce na prípravu nie sú náročné, no chuťovo ničím nezaostávajú za tými zložitejšími. Kniha je obohatená aj o užitočné rady a návody do kuchyne.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Kuchárka pre začiatočníkov je 9,34 €

Výber kníh autorov Horecká , Vladimír Horecký Zdenka

Zobraziť všetky knihy autora Horecká, Vladimír Horecký Zdenka
Výber kníh vydavateľa Georg

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Georg
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.