Kváskovanie - Ing. Daniela Rau,Naty Žúreková Štefková
Knihu kúpite v
2 e-shopoch
od
28,41 €
Gorila.sk
55,61 €
Skladom
(odoslanie ihneď)
Panta Rhei
28,41 €
Skladom
(dodanie do 3 dní)
Krátky popis
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že
kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a
aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je
vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie,
intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl.
Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného
otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové
dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych
informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už
viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní
všetko od A do Z :-) V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i
slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou
kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je
aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál.
Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa
chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás
úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre
kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých
receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň
máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým
cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri
pečení nastať. V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené,
dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto
priebežne vyzerať. Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha
zameraná na kvások a kváskovanie. V tejto unikátnej kuchárskej
knihe nájdete: *65 receptov z kvásku *Bezlepkové recepty z kvásku
*Ako urobiť kvások *Ako sa starať o domáci kvások *Celá výroba
kvásku *Príprava kvásku pred pečením *Chyby chleba a kvásku počas
pečenia *Kvások a jeho zdravotné účinky *História kvásku
*Zaujímavosti o kvásku *Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s
kváskom