Let's Eat Italy!

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 2 e-shopoch od 56,95 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Let's Eat Italy! kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
56,95 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Let's Eat Italy! kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
56,95 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
From the same team that created Let's Eat France! comes this celebration of Italian food in the form of an oversized, obsessively complete, visual feast of a book. With a mix of gastronomy, food science, history, cultural references, legend, lore, charts, graphs, photos, and illustrations, every one of the 400 pages in Let's Eat Italy! is an alluring and amusing journey into Italian food. Readers will find recipes for classic Italian dishes spanning all regions, like pappa al pomodoro, Bolognese, risi e bisi, risotto, focaccia, frittata, and so much more-all accompanied by photos and delightfully entertaining information on the origins and modern uses of the foods.There's an ode to the panettone, the traditional Christmas sweet delight. A dedication to the magic of basil, Italy's ",royal", herb. A love story between pasta and potatoes that examines the many dishes that marry these two starches in delicious harmony.And, of course, pasta information aplenty, it's featured in guides like that on the ultimate noodle, spaghetti, which includes all the different forms, the top spaghetti artisans in Italy, and the semolina flour mills and farmers. True Italians speak espresso, so readers will delight in the poster-like graphic that depicts 27 different types of espresso drinks. Tips for the kitchen include cooking beans in a chianti bottle-a trick Tuscan nonnas have been using for ages in the dish known as fagioli al fiasco.Learn how contemporary food trends (like the oh-so-hip orange wine, which Italians have been drinking for nearly 8,000 years) trace their roots to Italy. But the influence of Italian food doesn't stop at the table-an entire spread looks at the Italian Mafia's favorite dishes as seen in Hollywood, through the lenses of Scorsese, Leone, and Coppola. Let's Eat Italy! is a splendid exploration of this beloved cuisine, from pizza to gelato, Milan to Sicily, and from the many kitchens of Italy to your own.

Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Oddelená strava Krása prichádza zvnútra
Prirodzený proces starnutia nemožno zadržať, avšak mladistvo vyzerať a žiariť pôvabmi, to môžeme dokázať. Ako? Ak si budeme správne ošetrovať svoj zovňajšok, dostatočne sa telesne i duševne uvoľníme a predovšetkým, ak sa budeme správne stravovať. Ak zanedbávame výživu a zabúdame na najlacnejší elixír krásy, vodu, ani tá najlepšia kozmetika nie je všemocná. Patríte medzi tých, ktorí chcú získať čo najviac poznatkov, ako mať peknú kožu a dokonalú pleť v každom veku? Dá sa skvelo vyzerať aj bez líčidiel? Akú úlohu môžu hrať vitamíny a minerály či bielkoviny a omega-3 mastné kyseliny v tomto úsilí, ako si zabezpečiť ich dostatočný príjem? Autorka Katarína Horáková vo svojej knihe Oddelená strava: Krása prichádza zvnútra upriamuje svoju pozornosť na tieto otázky, ktoré predpokladá, že mnohým „víria hlavou“. Podrobne sa venuje tomu, čo je príčinou zvädnutej, ochabnutej, zvráskavenej pleti. Predstavuje krok za krokom, ako by sme sa mali stravovať pri rôznych typoch pokožky a jej nárokoch na výživu, aby sme mohli korigovať naše nedostatky, aby mohla naša krása opäť naplno vyniknúť. Uvádza aj jednoduché recepty na princípe oddelenej stravy, plné nielen chuti, ale aj cielene zložených živín. Telo nás často varuje, vysiela signály a nemou rečou nám naznačuje, čo potrebuje. V knihe autorka dešifruje tajomnú reč nášho tela. Potom už necháva rozhodnutie na čitateľovi, ako s touto informáciou bude zaobchádzať... Vzhľad vlasov a nechtov je barometrom nášho interného zdravia. Slabé zdravie vlasov a nechtov je zvyčajne príznakom deficitu živín. Kto ignoruje ich význam, presvedčí sa, že „podvádza“ sám seba. Autorka ponúka aj riešenia konkrétnych vlasových a nechtových problémov a uvádza tipy ako sa správne starať o svoje vlasy, ako podporiť ich zdravý rast. Kto teda chce aktívne niečo urobiť pre svoju pokožku, vlasy či nechty, aby boli pevné, aby mal stále sviežo napnuté tkanivo a uchoval si mladistvý vzhľad, odpoveď nájde v najnovšej knihe Kartaríny Horákovej Oddelená strava: Krása prichádza zvnútra. V príhovore k čitateľom na záver autorka konštatuje: "Bola by som veľmi rada, keby vaša „ješitnosť“, ale aj moja knižka vás dostatočne motivovali rozhodnúť sa jesť zdravšie, a tak si udržať večnú mladosť a krásu." Táto kniha nadväzuje na tvárovú gymnastiku a masáž tváre uvedenú v autorkinej knihe Oddelená strava: Pre zdravie. Dáva nám šancu prostredníctvom zdravej výživy zlepšiť svoj zovňajšok z vnútra von a usmerniť korigovanie našich nedostatkov tak, aby naša prirodzená krása a zdravie mohli opäť naplno vynikať.