Living Working Architecture

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 34,68 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Living Working Architecture kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
34,68 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
There's not a great deal of difference between living and working for those of us who one day decide to make a living by creating the world, for those of us who perceive architecture as something more than just work and the negative aspect associated with this word, but rather like a window through which to see the world. And a means of transforming this world.. And what's more this book is divided into two large, almost Heideggerian sections, “to build, to live, to think”, simply because this is one of the many ways of doing so (enough to recall the magnificent and diverse animal classification system by Borges and featured in some of his books). It could also have been called “OM, half part” (clearly not knowing if the second will be successful doesn’t make much sense…) or “OM Mediterranean Architecture”, now that we are all clearly Mediterranean’s. Or “OM unfinished work” since unfinished is the selection which involves barely a tenth of the projects carried out and a third of these built… Because, as interesting as the ideas appear on the plan, its difficult to hold out against the potential of what finally leads to the finish. Life is to be transformed by a book, said Mallarmé. And to build life, day by day. To reflect upon life and to live… This is a good title, just as any of the others would have been. So we leave it at that…
Výber kníh autorov Monsa , Octavio Mestre

Zobraziť všetky knihy autora Monsa, Octavio Mestre
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Recepty prastarej matere
Kuchárska kniha, ktorú držíte v rukách, uzrela svetlo sveta v roku 1914. Bola prvá svojho druhu na Slovensku a zostavila ju spisovateľka a etnografka Terézia Vansová (1857 - 1942). Predstavila v nej vyše 900 receptov slovenských gazdiniek z prelomu 19. a 20. storočia. Odvtedy vyšla táto mimoriadna kniha v niekoľkých vydaniach, naposledy v r. 1998. Teraz vám ju opäť ponúkame v podobe, v akej ju v roku 1930 vydal nakladateľ a kníhkupec F. Klimeš v Liptovskom sv. Mikuláši. Tak ako majú svoju nezameniteľnú chuť a vôňu tradičné slovenské jedlá, má svoj pôvab aj náš materinský jazyk spred desaťročí. Mnohé jedlá z čias našich prastarých materí sa na Slovensku pripravujú dodnes, no písomná podoba vtedajšej slovenčiny už nenávratne patrí minulosti. Vychutnajte si ju spolu s jedlami z tejto jedinečnej knihy.