1. vydanie v slovenskom jazykuČasopis Apetit prichádza
na trh s novou edíciou kuchárok, tentoraz zameranú na
medzinárodnú kuchyňu. Prvou kuchárkou z novej rady je kniha
venovaná kuchyni talianskej, ktorá je medzi čitateľmi Apetit toľko
obľúbená! V kuchárke nájdete tie najlepšie talianske recepty - na
úplnú klasiku (bolonské ragú, caprese, pesto, milánske rizoto ...),
bleskové recepty na cestoviny alebo šaláty a chuťovky, ale aj
zložitejšie recepty popísané krok za krokom tak, aby ich zvládli aj
úplní začiatočníci (napríklad na domácu pastu, cesto na pizzu,
gnocchi,) a vybrané regionálne špeciality napr. z Južného Tirolska
alebo Sicílie ... a samozrejme nechýbajú ani preslávené talianske
dezerty - tiramisu, panna cotta, ľadové semifreddo ... Každá
kapitola je uvedená dvojstránkou, kde sa dozviete, ako správne
nakupovať a použiť talianske suroviny - od olivového oleja cez
parmezán a mozzarellu až po zeleninu a ovocie (artičok, figy atď.),
Čo si priviezť z dovolenky, ako čítať v jedálnom lístku v pizzerii
atď.
Hranica v rôznych oblastiach nášho života vymedzuje, kto sa k nám
smie priblížiť, pomáha nám rozhodnúť komu a čomu povieme nie alebo
áno, či určiť vzťah k sebe samému. Hranica je rozhodnutie, ktorým
definujeme veci a okolnosti, za ktoré sme zodpovední. Definuje, kto
sme a kto nie sme. Kniha prináša biblický pohľad na hranice: čo
hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako
ich opraviť a ako ich využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice
vo vzťahu k našim blízkym – k rodine, partnerovi, deťom, v práci,
ale aj k sebe samému a k Bohu.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...