Na dvore z hviezd a mrazu (Novela k sérii Na dvore z tŕňov a ruží)

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 3 e-shopoch od 11,01 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Na dvore z hviezd a mrazu (Novela k sérii Na dvore z tŕňov a ruží) kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
11,11 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Na dvore z hviezd a mrazu (Novela k sérii Na dvore z tŕňov a ruží) kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
11,53 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Na dvore z hviezd a mrazu (Novela k sérii Na dvore z tŕňov a ruží) kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
11,01 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Novela k jednej z najúspešnejších fantasy ság Na dvore z tŕňov a ruží!Feyre, Rhys a ich priatelia sú zaneprázdnení odstraňovaním škôd, ktoré počas pohnutých časov vojny utrpel Nočný dvor a taktiež značne zmenený zvyšok sveta. Ale Zimný slnovrat je konečne tu a s ním aj zaslúžený oddych. No ani slávnostná atmosféra nedokáže celkom zahnať temné tiene minulosti a Feyre zisťuje, že tí, na ktorých jej najviac záleží, sú poznačení hlbšie, než si pôvodne myslela - a že rany, čo utŕžili, môžu mať nedozerný vplyv na budúcnosť celého dvora. Povinné čítanie pre všetkých fanúšikov bestsellerovej trilógie o ďalších osudoch hrdinov, ktorých si zamilovali čitatelia po celom svete.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Na dvore z hviezd a mrazu (Novela k sérii Na dvore z tŕňov a ruží) je 11,55 €

Výber kníh autora Sarah J. Maas

Zobraziť všetky knihy autora Sarah J. Maas
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Ako zhmotniť svoje túžby
Táto knižka zhŕňa podstatu učenia, ktoré vám umožní mať to, čo chcete, a žiť radostný, naplnený život. V našej realite pôsobia vesmírne zákony, ktoré sú určujúce pre všetko, čo zažívame a čo sa deje. Keď tieto zákony pochopíte a naučíte sa zopár jednoduchých, no zásadných praktických postupov, budete si môcť vedome vytvárať svoj vlastný život a napĺňať svoje túžby vo všetkých životných oblastiach, či už sú to vzťahy, financie, zdravie, práca alebo čokoľvek iné. Sme totiž slobodné tvorivé bytosti a všetko, čo sa nám deje, si sami vytvárame.