Pozri sa pod okienko – Odkiaľ pochádza jedlo? - Emily Bone

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu Pozri sa pod okienko – Odkiaľ pochádza jedlo? - Emily Bone aktuálne nie je možné zakúpiť v žiadnom z porovnávaných e-shopov...

Krátky popis
Máme ich na stole každý deň – mlieko, syry, mäso, ovocie i zeleninu. Kde sa však všetko to jedlo vzalo? Myslíš, že zo supermarketu? Kdeže! Všetko, čo jeme, sa muselo najprv niekde vypestovať alebo chovať, potom spracovať, uložiť, zabaliť ... Je to dlhá cesta a ty ju teraz vďaka tejto knižke môžeš spoznať. Odkiaľ získavame mlieko? Ako sa pestujú jahody, pomaranče alebo hrášok? Všetko dôležité o jedle a potravinách, domácich i exotických, sa dozvieš z tejto krásne ilustrovanej knižky s množstvom okienok. Pod každým z nich sa skrýva veľa zaujímavostí a informácií o rastlinách, zvieratách, ako sa chovajú či pestujú, a čo všetko treba urobiť predtým, než sa jedlo dostane do obchodov a do našej špajze alebo chladničky. Otvor knihu a objavuj! Dobrú chuť!
Výber kníh autora Emily Bone

Zobraziť všetky knihy autora Emily Bone
Výber kníh vydavateľa Svojtka&;Co.

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Svojtka&;Co.
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.