Pankáč z pětihvězdy - Lenny Trčková

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 13,68 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Pankáč z pětihvězdy - Lenny Trčková kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
13,68 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Špičkový šéfkuchař Radek Příhonský, osobní kuchař Karla Schwarzenberga a reprezentant české gastronomie ve světě, vydává ve spolupráci se svou kamarádkou Lenny Trčkovou knihu praktických tipů a receptů z kuchyně, která mu paradoxně přirostla k srdci nejvíc - ze street foodu. Radek si totiž v posledních letech plní sen a jezdí po světě se svým food truckem. Co ho na cestách potkalo, co uvařil a ochutnal - to vše se dozvíte v této jedinečné knize!
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Pankáč z pětihvězdy - Lenny Trčková je 13,68 €

Výber kníh autora Lenny Trčková

Zobraziť všetky knihy autora Lenny Trčková
Výber kníh vydavateľa Nakladatelství XYZ

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Nakladatelství XYZ
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.