Pečeme pro vegany (S láskou, ale bez vajec)

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 6,41 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Pečeme pro vegany (S láskou, ale bez vajec) kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
6,41 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
Šťavnaté koláče z třeného těsta, smetanové dorty a nadýchaný chléb bez použití potravin živočišného původu – že to nejde? Ale jde! Přes 40 rozmanitých receptů se postará o to, že ve vaší veganské kuchyni bude příjemně rušno. Ať už si upečete tvarohový koláč, ořechové trojhránky, muffi ny nebo pizza chléb – zjistíte, že veganské pečení může být velice snadné! Zaručený úspěch: Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený Je to tak snadné: Všechny důležité postupy jsou popsány krok za krokem Veganská alternativa: Rostlinné náhrady vajec, másla, mléka apod.
Výber kníh vydavateľa Vašut

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Vašut
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.