Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých
kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej, mexickej,
španielskej i v kuchyni Stredného východu. V knižočke sa nachádzajú
recepty nielen z časom osvedčeného mletého hovädzieho mäsa, ale aj
z jahňacieho, kuracieho, bravčového a teľacieho.
Pokračovanie úspešnej trilógie Pán Prsteňov, v ktorom sa zavŕši
príbeh putovania hobita Froda k Puklinám osudu a vojny, ktorá
zavládla v Stredozemi. Knihu preložil Otakar Kořínek.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...