Receptíky pre malých kuchárov

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 2 e-shopoch od 8,17 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Receptíky pre malých kuchárov kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
8,17 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Receptíky pre malých kuchárov kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
8,17 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Táto kuchárska kniha plná farebných fotografi í, vtipných ilustrácií a napínavých komiksov je určená všetkým deťom, ktoré sa zaujímajú o kuchárske umenie, ale ešte kým sa pustia do prípravy tradičných pokrmov, rady by si najskôr vyskúšali prípravu menej náročných jedál, ale o to originálnejších, hravých a hlavne chutných.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Receptíky pre malých kuchárov je 8,23 €

Výber kníh autora Pavla Šmikmátorová

Zobraziť všetky knihy autora Pavla Šmikmátorová
Výber kníh vydavateľa CPRESS

Zobraziť všetky knihy vydavateľa CPRESS
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.