Six Seasons

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu Six Seasons aktuálne nie je možné zakúpiť v žiadnom z porovnávaných e-shopov...
Našli sme knihu Six Seasons of Pasta, nehľadali ste ju náhodou aj vy?

Krátky popis
Six seasons - each with its own character. The first vegetables of spring are all about tenderness and new growth. We've been eating sturdy winter fare for so long that slender, tender, and delicate is exactly what we need ...a ripe juicy tomato would feel too much, too soon.Early summer steps up that game a bit - the flavours aren't yet intense, but the fresh and green notes are deeper and all is livelier. Midsummer starts the flavour riot - more variety, more colours and textures. Late summer is the lush period - the richest colours, most vibrant flavours, and sensuality.Then back to fall and winter, when life in the fields slows down. In each of the six seasons, McFadden celebrates vegetables as only a chef with the soul and experience of a farmer can. Vegetables appear not only in their prime seasons but also in multiple seasons, because how you handle, say, a young spring carrot bears no relationship to what you do to storage carrots in winter.McFadden's intuitive feel for the way seasons affect flavour translates into recipes that coax out the best of each ingredient.The 225 fresh, modern, and entirely approachable recipes range from the raw to the cooked to the preserved. While 75 percent of the recipes are vegetarian, there are plenty in which meat, seafood, and poultry play a supporting role. All have that great vibrancy made possible by McFadden's keen sense with seasoning, and his ability to get to deep and rich without the use of unnecessary fats.These are but a few of the many lessons taught in this beautifully photographed book.

Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Pôvod
Harvardský ikonograf profesor Robert Langdon príde do Guggenheimovho múzea moderného umenia v Bilbau, aby sa zúčastnil na odhalení objavu, ktorý „naveky zmení tvár vedy“. Podujatie usporiadal štyridsaťročný miliardár a futurista Edmond Kirsch, ktorý sa vďaka svojim ohurujúcim ultramoderným vynálezom a odvážnym predpovediam preslávil po celom svete. Kirsch, ktorý pred dvoma desaťročiami patril k prvým Langdonovým študentom na Harvarde, sa chystá zverejniť prelomový vedecký objav, ktorý zodpovie dve zo základných otázok ľudskej existencie. Langdona a stovky hostí uchváti originálna prezentácia, oveľa kontroverznejšia, ako Langdon čakal. Dokonale zorganizovaný večer sa však v okamihu zmení na chaos a hrozí, že Kirschov vzácny objav sa navždy stratí. Langdon sa ocitne v bezprostrednom ohrození a musí z Bilbaa utiecť. Sprevádza ho Ambra Vidalová, elegantná riaditeľka múzea, ktorá Kirschovi pomohla provokatívny večer pripraviť. Vydajú sa do Barcelony, aby našli záhadné heslo, ktorým odhalia Kirschovo tajomstvo. Pri pátraní v temných vodách utajených dejín a radikálneho náboženstva sa Langdon s Vidalovou musia skrývať pred nepriateľom, ktorého všadeprítomná moc zjavne pramení v španielskom kráľovskom paláci a ktorý sa nezastaví pred ničím, aby Edmonda Kirscha umlčal. Na ceste vyznačenej moderným umením a tajuplnými symbolmi odhalia Langdon a Vidalová stopy, ktoré ich nakoniec dovedú až ku Kirschovmu nečakanému objavu... a šokujúcej pravde, čo nám tak dlho unikala.