Svadobný deň(ník)

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 3 e-shopoch od 18,51 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Svadobný deň(ník) kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
18,51 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Svadobný deň(ník) kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
21,51 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Svadobný deň(ník) kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
22,71 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Táto malá knižka je praktickým sprievodcom prípravou na váš svadobný deň. Rozdelená na dve časti prvú, plnú užitočných rád, informácií ale aj tajných tipov a trikov od odborníkov, ktorí majú za sebou stovky a stovky svadieb. A druhú, praktickú sekciu, kde máte priestor si poznačiť a naplánovať všetko dôležité. Termíny skúšky šiat, stretnutia s dodávateľmi, rozpočet, zasadací poriadok a omnoho viac. Denník sa hravo zmestí do kabelky každej nevesty, ktorá sa už nevie dočkať toho najvzrušujúcejšieho obdobia akým je práve príprava na váš Veľký deň. Ak ste hľadali dokonalý plánovač tak ste ho našli a je v ňom všetko pokope. Prehľadne a elegantne usporiadané pre Vašu spokojnosť, doplnené o krásne fotky profesionálnych svadobných fotografov Veroniky a Petra, ktoré vás nie len inšpirujú, ale hlavne naladia na tú správnu svadobnú nôtu.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Svadobný deň(ník) je 20,91 €

Výber kníh autorov Kolektív , Marína Szimonisz

Zobraziť všetky knihy autora Kolektív, Marína Szimonisz
Naše tipy


Ako zhmotniť svoje túžby
Táto knižka zhŕňa podstatu učenia, ktoré vám umožní mať to, čo chcete, a žiť radostný, naplnený život. V našej realite pôsobia vesmírne zákony, ktoré sú určujúce pre všetko, čo zažívame a čo sa deje. Keď tieto zákony pochopíte a naučíte sa zopár jednoduchých, no zásadných praktických postupov, budete si môcť vedome vytvárať svoj vlastný život a napĺňať svoje túžby vo všetkých životných oblastiach, či už sú to vzťahy, financie, zdravie, práca alebo čokoľvek iné. Sme totiž slobodné tvorivé bytosti a všetko, čo sa nám deje, si sami vytvárame.