Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš
mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto
knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania. Kniha
Gastronómia v kocke nie je ani kuchárskou knihou, ani učebnicou.
Nenájdeš v nej recepty či pracovné postupy. Nájdeš v nej však
praktické a presne zacielené rady, ktoré ti pomôžu zorientovať sa v
rozmanitom svete gastronómie. Andrej Šulka ich zozbieral počas
siedmich rokov praxe na Slovensku, v Taliansku a vo Francúzsku a
napísal jednoducho, prehľadné bez zbytočných „omáčok“ (aj keď
kapitolu o omáčkach v nej nájdeš tiež). Cenné a prehľadné
informácie z kuchyne i baru, ktoré sú doplnené autorovými
ilustráciami, uľahčia ich zapamätanie. Zistíš, ako prebieha proces
výroby vína či kávy, aké bylinky a koreniny najčastejšie používame,
alebo s akými nástrojmi pracuje barman. A to je len zlomok toho, čo
sa v tejto knihe môžeš dozvedieť.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Svet gastronómie: Príručka, ktorú hľadáš je 14,26 €
Svetoznáma rakúska liečiteľka a bylinkárka ponúka v novom vydaní
žiadanej a obľúbenej bylinkárskej knihy množstvo informácií o
bylinkách a liečivách z nich vyrábaných, o ich účinkoch a
možnostiach použitia. Hoci je publikácia už staršieho dáta, i dnes
si nachádza stále nových čitateľov kvôli svojmu nadčasovému obsahu.
Poznatky Marie Trebenovej sú rovnako dobre použiteľné v súčasnosti,
tak ako boli aj v minulosti.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...