What makes Korean food so tasty? The secret is in the 'jangs,'
sauces that have been a staple of Korean cuisine for thousands of
years. Jang is prepared by fermenting soybeans into soy sauce
(ganjang), soybean paste (doenjang) and chilli paste (gochujang).
This seasoning not only delivers a rich palette of flavours but it
also offers significant health benefits.Ae Jin Huys already
introduced us to kimchi, Korean fermented vegetables. In this book
she shows how to use various jangs to season your meals. Try
replacing the butter on your potatoes with jang, for instance, and
discover a rich bouquet of aromas.With 70 accessible recipes -
using ingredients easily available from your local store - these
jangs make your daily fare healthier and tastier in no time at all.
The best of both worlds!
Pokračovanie úspešnej trilógie Pán Prsteňov, v ktorom sa zavŕši
príbeh putovania hobita Froda k Puklinám osudu a vojny, ktorá
zavládla v Stredozemi. Knihu preložil Otakar Kořínek.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...