Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy
pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z
hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z
mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú
uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a
jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy
pokrmov.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár je 28,12 €
Hranica v rôznych oblastiach nášho života vymedzuje, kto sa k nám
smie priblížiť, pomáha nám rozhodnúť komu a čomu povieme nie alebo
áno, či určiť vzťah k sebe samému. Hranica je rozhodnutie, ktorým
definujeme veci a okolnosti, za ktoré sme zodpovední. Definuje, kto
sme a kto nie sme. Kniha prináša biblický pohľad na hranice: čo
hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako
ich opraviť a ako ich využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice
vo vzťahu k našim blízkym – k rodine, partnerovi, deťom, v práci,
ale aj k sebe samému a k Bohu.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...