Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov
mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na
objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých
receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu.
Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od
talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná
kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Technológia pre 3. ročník UO kuchár je 28,12 €
Hranica v rôznych oblastiach nášho života vymedzuje, kto sa k nám
smie priblížiť, pomáha nám rozhodnúť komu a čomu povieme nie alebo
áno, či určiť vzťah k sebe samému. Hranica je rozhodnutie, ktorým
definujeme veci a okolnosti, za ktoré sme zodpovední. Definuje, kto
sme a kto nie sme. Kniha prináša biblický pohľad na hranice: čo
hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako
ich opraviť a ako ich využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice
vo vzťahu k našim blízkym – k rodine, partnerovi, deťom, v práci,
ale aj k sebe samému a k Bohu.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...