Offering a foundational approach to cocktails, this manual from a
James Beard Award-winning trailblazer will have you understanding
and creating original drinks like a seasoned barkeep. Take a
raucous romp through the essential stages of fashioning cocktails
and learn the hows and whys of bartending with acclaimed mixologist
Toby Maloney and the team from The Violet Hour. When the pioneering
cocktail bar opened in Chicago in 2007, it set a high standard with
an innovative training program that teaches not just how to
replicate classic cocktail recipes flawlessly, but how to embrace
ingenuity, make smart decisions, and create original, inspired
recipes from rote. Like cooks who can peer into their pantry and
whip up dinner on the fly, no recipe needed, those who follow the
methods in The Bartender's Manifesto will have the technical
foundation and confidence to take their cocktail skills to the next
level and fabricate a drink from any ingredients at hand. First,
dive deep into the mechanics of creating cocktails with the right
balance, texture, aroma, and temperature. From there, Toby goes
well beyond the fine-tuned mechanics of the craft, covering how to
kickstart the creative process and bring professional-level
complexity and sophistication to drinks. Additional essays offer
insider intel on how to offer top-notch hospitality (at the bar and
at home), find comfort in the everyday rituals of the craft, and
spark surprise and curiosity in the process. With detailed insights
into The Violet Hour's greatest recipes, expert tips from bar
alumni, and helpful step-by-step illustrations and photographs,
readers will come away with a deeper understanding of what makes
the bar's training program so legendary, plus the superpower of
creating imaginative cocktails that reflect their personal style
and creativity.
Mnoho publikácií so záhradkárskou tematikou, ktoré dodnes na našom
knižnom trhu vyšli, nespĺňa predstavy, aby sme mohli podľa popisu
presne krok po kroku robiť jednotlivé sezónne pracovné postupy.
Pisatelia týchto kníh nedokázali neraz sledy krokov zrozumiteľne
popísať a zároveň ich aj obrazovo zreteľne zdokumentovať. A práve o
to sa autori pokúsili v tejto knihe. Aktivity v ovocnej záhrade
zoradili podľa kalendára po mesiacoch, aby čitatelia-záhradkári
vedeli, ktoré práce kedy a ako treba robiť. Kniha OVOCNÁ ZÁHRADA:
Práce podľa mesiacov je v rámci edície Knihy do vrecka prvou v
poradí v novej sérii Záhrada: Ako na to? Postupne knihy v tejto
záhradkárskej sérii predstavia dôležité činnosti v zeleninovej,
ovocnej, okrasnej záhrade či vo vinohrade alebo pri ochrane,
starostlivosti a výžive záhradných a okrasných rastlín. Knihy budú
praktickými poradcami, kde si v príslušnej časti roka prečítame
rady, postupy, tipy a odporúčania odborníkov.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...