The Fate of Food

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu The Fate of Food aktuálne nie je možné zakúpiť v žiadnom z porovnávaných e-shopov...

Krátky popis
Is the future of food looking bleak - or better than ever?At a time when every day brings news of drought and famine, Amanda Little investigates what it will take to feed a hotter, hungrier, more crowded world. She explores the past along with the present and discovers startling innovations: remote-control crops, vertical farms, robot weedkillers, lab-grown meat, 3D-printed meals, water networks run by supercomputers, cloud seeding and sensors that monitor the microclimate of individual plants. She meets the creative and controversial minds changing the face of modern food production, and tackles fears over genetic modification with hard facts.The Fate of Food is a fascinating look at the threats and opportunities that lie ahead as we struggle for food security. Faced with a perilous future, it gives us reason to hope.
Výber kníh autorov Oneworld Publications , Little Amanda

Zobraziť všetky knihy autora Oneworld Publications, Little Amanda
Výber kníh vydavateľa Oneworld Classics

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Oneworld Classics
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.