The Perfect Loaf

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 1 e-shope od 43,65 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

The Perfect Loaf kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
43,65 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft with a wide range of foolproof recipes, from pan loaves to pizza to doughnuts, by the beloved blogger and resident bread baker at Food52&,lt,p/&,gt,Maurizio Leo's blog The Perfect Loaf is the go-to destination on the internet for beginner sourdough bakers. He now brings his impeccably detailed techniques, foolproof recipes, and generous teaching style to a groundbreaking debut cookbook that delves into the absolute fundamentals of sourdough--plus the tools and confidence to explore beyond. &,lt,p/&,gt,Recipes cover flavorful, crowd-pleasing favorites:Essential freeform loaves: Simple Sourdough, Rosemary &,amp, Olive Oil, Extra-Sour Sourdough, Cranberry &,amp, Walnut, Demi Baguettes Pan loaves: Everyday Sandwich Bread, Naturally Leavened Brioche, German Whole Rye, Honey Whole Wheat Sandwich Bread Pizza and flatbread: Roman-Style Pan Pizza, Focaccia, Naan, Flour Tortillas, Pita Buns, rolls, and more: Soft Dinner Rolls, Potato Buns, Ciabatta Rolls, English Muffins, Bagels Sweets: Weekend Cinnamon Rolls, Italian Doughnuts, Summer Fruit Sourdough Crostata, Banana Bread, Cinnamon BabkaBeginner bakers will have their hands held the entire way, with troubleshooting sections and numerous sidebars answering almost every question they may have--like how to store a sourdough starter long-term, how bakers' percentages actually work, and a visual guide to common ",bread fails", and how to remedy them. Seasoned bakers will relish deep dives into the science behind baking processes and expert information on how to build their ",baker's intuition", and level up by experimenting with hydration, ingredient ratios, freshly milled grains, and specialty flours. Whether you're new to bread baking or a pro, The Perfect Loaf will be your indispensable guide in the kitchen.
Výber kníh autorov Random House , Maurizio Leo

Zobraziť všetky knihy autora Random House, Maurizio Leo
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Príprava do prímy - matematika - pracovný zošit
Nový pracovný zošit je zameraný na prípravu na prijímacie pohovory do prímy z predmetu matematika. Slúžiť môže aj ako doplnkový pracovný zošit pre piatakov. Vzhľadom na zameranie pracovného zošita sa v ňom objavujú aj úlohy, ktoré sú nad rámec vzdelávacieho obsahu 5. ročníka ZŠ (ISCED). Úlohy preverujú nielen vedomosti a zručnosti, ale aj finančnú a čitateľskú gramotnosť, aplikačné schopnosti a ďalšie kľúčové kompetencie. Riešenia a vysvetlenia riešení nie sú súčasťou tohto titulu, ale ich nájdete v samostatnom titule, ktorý je určený nielen pre učiteľov, ale aj pre rodičov a starých rodičov, ktorí budú budúcim primánom pomáhať pri príprave na prijímacie pohovory. Zošity sú zostavené z dvoch častí: 1.časť obsahuje opakovanie učiva v tematických okruhoch, 2.časť predstavuje 6 autentických testov, ktoré boli súčasťou prijímacích konaní na rôznych osemročných gymnáziách. Pracovný zošit prináša rôzne typy úloh: *otvorené úlohy *úlohy s výberom jednej správnej odpovede *úlohy s výberom viacerých správnych odpovedí