Tí, ktorí zlyhali

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 3 e-shopoch od 12,67 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Tí, ktorí zlyhali kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
13,86 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Tí, ktorí zlyhali kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
12,67 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Tí, ktorí zlyhali kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
15,72 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Prvú obeť beštiálneho vraha objavili v opustenej budove školy. Známa televízna hviezda bola priviazaná k stoličke a obrátená tvárou k stene. Na krku mala štítok s nápisom „neprospel“ a v hlave otvor po strele z jatočnej pištole. Na operadle stoličky bol pripevnený niekoľkostranový vedomostný test. Súdiac podľa počtu chybných odpovedí, obeť pravdepodobne zlyhala v najdôležitejšej skúške svojho života. Nebezpečný páchateľ je čoraz odvážnejší, obetí pribúda. Jeho modus operandi sa v podstate nemení a je zaujímavé, že ide vždy o mediálne známe a populárne osobnosti. Zdá sa, že kriminalisti z Riksmordu majú do činenia s inteligentným, no zjavne chorým človekom, ktorého ženie nenávisť k povrchným idolom súčasnej doby. Lenže dôkazy im chýbajú a stopy unikajú. Žeby kľúčom k objasneniu prípadu bola anonymná osoba, na ktorú Sebastian Bergman náhodou natrafí v chatovacej miestnosti? Preložili Lenka Kočišová a Zuzana Inczingerová Ukážka z textu Test. Všeobecný prehľad. „Dvadsať správne zodpovedaných otázok a viac znamená, že prospeli. V tom prípade môžu odísť.“ To zvládne. Žiadny z jeho priateľov a známych s ním nechcel hrať spoločenskú hru Trivial Pursuit. Musel uznať, že vyznieva ako mudrlant a prehru nesie veľmi ťažko. Dvadsať správne zodpovedaných otázok a je voľný. Zrazu všetko pochopil. O kom muž hovoril. Spojenie. Komu mal dať príležitosť. Ako to, že mu to nenapadlo skôr? Veď to bolo jasné ako facka! „Preboha, to ste vy!“ vyhŕkol. „Patricia a Mirre...“ „Šoféruješ lexus, brániš pokroku a zarábaš peniaze na úpadku. Páčia sa ti vôbec programy, za ktoré zodpovedáš? „Nie, nie, preboha, nie.“
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Tí, ktorí zlyhali je 14,18 €

Výber kníh autorov Hjorth , Hans Rosenfeldt Michael

Zobraziť všetky knihy autora Hjorth, Hans Rosenfeldt Michael
Výber kníh vydavateľa Ikar

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Ikar
Naše tipy


Ako zhmotniť svoje túžby
Táto knižka zhŕňa podstatu učenia, ktoré vám umožní mať to, čo chcete, a žiť radostný, naplnený život. V našej realite pôsobia vesmírne zákony, ktoré sú určujúce pre všetko, čo zažívame a čo sa deje. Keď tieto zákony pochopíte a naučíte sa zopár jednoduchých, no zásadných praktických postupov, budete si môcť vedome vytvárať svoj vlastný život a napĺňať svoje túžby vo všetkých životných oblastiach, či už sú to vzťahy, financie, zdravie, práca alebo čokoľvek iné. Sme totiž slobodné tvorivé bytosti a všetko, čo sa nám deje, si sami vytvárame.