Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 3 e-shopoch od 3,89 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
4,12 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
4,13 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
3,89 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky. Desetitisíce spokojených rodin nám dává dobré vysvědčení.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni je 4,46 €

Výber kníh vydavateľa Medica Publishing

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Medica Publishing
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.