Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto
druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé
pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak
se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou
lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka,
karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování.
Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad,
díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití
uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě
korunováno úspěchem.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Uzení, nakládání a konzervování masa je 10,46 €
Nový pracovný zošit je zameraný na prípravu na prijímacie pohovory
do prímy z predmetu matematika. Slúžiť môže aj ako doplnkový
pracovný zošit pre piatakov. Vzhľadom na zameranie pracovného
zošita sa v ňom objavujú aj úlohy, ktoré sú nad rámec vzdelávacieho
obsahu 5. ročníka ZŠ (ISCED). Úlohy preverujú nielen vedomosti a
zručnosti, ale aj finančnú a čitateľskú gramotnosť, aplikačné
schopnosti a ďalšie kľúčové kompetencie. Riešenia a vysvetlenia
riešení nie sú súčasťou tohto titulu, ale ich nájdete v samostatnom
titule, ktorý je určený nielen pre učiteľov, ale aj pre rodičov a
starých rodičov, ktorí budú budúcim primánom pomáhať pri príprave
na prijímacie pohovory. Zošity sú zostavené z dvoch častí: 1.časť
obsahuje opakovanie učiva v tematických okruhoch, 2.časť
predstavuje 6 autentických testov, ktoré boli súčasťou prijímacích
konaní na rôznych osemročných gymnáziách. Pracovný zošit prináša
rôzne typy úloh: *otvorené úlohy *úlohy s výberom jednej správnej
odpovede *úlohy s výberom viacerých správnych odpovedí
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...