Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto
druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé
pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak
se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou
lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka,
karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování.
Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad,
díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití
uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě
korunováno úspěchem.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Uzení, nakládání a konzervování masa je 10,32 €
Hranica v rôznych oblastiach nášho života vymedzuje, kto sa k nám
smie priblížiť, pomáha nám rozhodnúť komu a čomu povieme nie alebo
áno, či určiť vzťah k sebe samému. Hranica je rozhodnutie, ktorým
definujeme veci a okolnosti, za ktoré sme zodpovední. Definuje, kto
sme a kto nie sme. Kniha prináša biblický pohľad na hranice: čo
hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako
ich opraviť a ako ich využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice
vo vzťahu k našim blízkym – k rodine, partnerovi, deťom, v práci,
ale aj k sebe samému a k Bohu.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...