Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí
aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin,
jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli,
vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i
sladkostí. A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se
dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů,
které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a
kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini. K uzení totiž mohou
posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop,
trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější
informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled
správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to
nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na
přípravu prvotřídních pochoutek.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Uzení pro labužníky - Uďte jako profík je 10,96 €
Hranica v rôznych oblastiach nášho života vymedzuje, kto sa k nám
smie priblížiť, pomáha nám rozhodnúť komu a čomu povieme nie alebo
áno, či určiť vzťah k sebe samému. Hranica je rozhodnutie, ktorým
definujeme veci a okolnosti, za ktoré sme zodpovední. Definuje, kto
sme a kto nie sme. Kniha prináša biblický pohľad na hranice: čo
hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako
ich opraviť a ako ich využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice
vo vzťahu k našim blízkym – k rodine, partnerovi, deťom, v práci,
ale aj k sebe samému a k Bohu.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...