Verím, že publikácia pomôže čitateľom zorientovať sa v oblasti
ochrany osobných údajov a vyriešiť nejednu praktickú otázku.
Publikácia od autorského kolektívu obsahuje mnoho zaujímavých debát
a určite ju odporúčam slovenskému odbornému čitateľovi." Mgr.
Martin Husovec, PhD. Assistant professor, Tilburg University, Law
School, Holandské kráľovstvo & Pridružený vedecký pracovník,
Stanford Law School, Stanford University, USA. Posudzovaná
publikácia je podľa môjho názoru vyváženým spojením vedeckého a
praktického pohľadu na problematiku ochrany osobných údajov.
Pozitívom praktickej časti je snaha autorov o vysvetľovanie
jednotlivých otázok aj odkazom na súvisiace rozhodnutia súdnych
orgánov, rozhodnutia Komisie, prípadne na prípravné práce v procese
tvorby nariadenia 2016/679. Aj keď k dnešnému dňu už existuje
niekoľko slovenských publikácií venujúcich sa nariadeniu 2016/679,
táto publikácia je špecifická tým, že z nej čitateľ získa nielen
predstavu o aktuálnej regulácii ochrany osobných údajov, ale aj o
prepojení problematiky osobných údajov s inými právnymi odvetviami.
doc. JUDr. Martina Jánošíková, PhD. Riaditeľka Ústavu
medzinárodného práva a európskeho práva Právnickej fakulty
Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Kolektiv autorů Marek
Kordik, Peter Kubina, Matuš Mesarčik, Jozef Milučky, Roman Oleksik,
Martin Sasinek, Marek Števček, Ondrej Zimen
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov - Jakub Berthoty,Kolektív autorov je 65,55 €
Ponúkame vám knihu receptov zostavených podľa princípov paleo.
Obsahuje 88 chutných, plnohodnotných jedál s minimálnym podielom
sacharidov, antinutrientov a alergénov. Dominantnou zložkou
všetkých jedál je zelenina, vďaka čomu obsahujú nadpriemerné
hodnoty vitamínov a minerálov. Autori knihu zostavili na základe
vlastných dlhoročných skúseností s varením paleo jedál. Z knihy sa
napríklad dozviete, ako sa pripravujú špagety bez cestovín, rizoto
bez ryže alebo fazuľová polievka bez fazule. Recepty do knihy boli
povyberané tak, aby rešpektovali slovenskú kuchyňu a ich príprava
bola čo najmenej prácna. Kniha obsahuje 88 receptov: – 43 hlavných
jedál – 24 príloh a šalátov – 13 raňajok – 8 polievok Aby sme vám
uľahčili plánovanie a premýšľanie nad varením, kniha je rozdelená
do 4 ucelených týždňov s kompletnými nákupnými zoznamami pre 1, 2
alebo 4 osoby. Všetky recepty autori počas prípravy knihy
vlastnoručne navarili a odfotili. Od paleo stravy môžete očakávať
úpravu hmotnosti, zlepšenie trávenia, nárast životnej energie či
zvýšenie imunity.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...