Záchrana pečene

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 3 e-shopoch od 28,82 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Záchrana pečene kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
28,82 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Záchrana pečene kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
31,53 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Záchrana pečene kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
31,53 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Krátky popis
Trápi vás pečeň? Bojíte sa, či tento dôležitý orgán vo vašom tele funguje správne, tak ako má? Autor vám v knihe Záchrana pečene poskytne odpovede na všetky dôležité otázky, ktoré vás ohľadom pečene trápia a mali by vás zaujímať. Zistíte prečo je dôležité, aby ste svoju pečeň chránili a nevystavovali nepriaznivým vplyvom a naučíte sa prečo je potrebné venovať jej zvýšenú starostlivosť. Pečeň je váš nenápadný spojenec v boji s príznakmi starnutia, mnohých chorôb a skutočný ochranca vo svete, ktorý je plný nástrah.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Záchrana pečene je 30,63 €

Výber kníh autora William Anthony

Zobraziť všetky knihy autora William Anthony
Výber kníh vydavateľa Tatran

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Tatran
Naše tipy


Ako zhmotniť svoje túžby
Táto knižka zhŕňa podstatu učenia, ktoré vám umožní mať to, čo chcete, a žiť radostný, naplnený život. V našej realite pôsobia vesmírne zákony, ktoré sú určujúce pre všetko, čo zažívame a čo sa deje. Keď tieto zákony pochopíte a naučíte sa zopár jednoduchých, no zásadných praktických postupov, budete si môcť vedome vytvárať svoj vlastný život a napĺňať svoje túžby vo všetkých životných oblastiach, či už sú to vzťahy, financie, zdravie, práca alebo čokoľvek iné. Sme totiž slobodné tvorivé bytosti a všetko, čo sa nám deje, si sami vytvárame.