Grains have always played an important part in a healthy diet, but
not everyone knows how to cook with them. Ghillie not only
discusses all the grains - their provenance, nutritional benefit,
how best to cook them - but showcases over 100 international
recipes that celebrate them. Start the day with Breakfast Quinoa
with Raisins and Honey, take Maki and California Rolls to work for
lunch, bake some Lazy Courgette &,amp, Sundried Tomato
Cornbread at the weekend, create a feast of Fragrant Vegetable
Biryani for friends, knock up a bulgar wheat Tabbouleh or Fennel
Freekeh Pilav for a quick midweek supper or indulge in a Polenta
and Ricotta Berry Torte. Everyone should be eating more of these
grains rather than relying on staples like pasta and this book is
here to inspire and excite.
Pokračovanie úspešnej trilógie Pán Prsteňov, v ktorom sa zavŕši
príbeh putovania hobita Froda k Puklinám osudu a vojny, ktorá
zavládla v Stredozemi. Knihu preložil Otakar Kořínek.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...