Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního
oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka
pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní
popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu
výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována
i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev
nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na
možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována
problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří
cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově
upraveny podle platné legislativy.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Cukrářská technologie - 2.vydání je 19,51 €
Hranica v rôznych oblastiach nášho života vymedzuje, kto sa k nám
smie priblížiť, pomáha nám rozhodnúť komu a čomu povieme nie alebo
áno, či určiť vzťah k sebe samému. Hranica je rozhodnutie, ktorým
definujeme veci a okolnosti, za ktoré sme zodpovední. Definuje, kto
sme a kto nie sme. Kniha prináša biblický pohľad na hranice: čo
hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako
ich opraviť a ako ich využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice
vo vzťahu k našim blízkym – k rodine, partnerovi, deťom, v práci,
ale aj k sebe samému a k Bohu.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...