Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen
všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné
informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských
surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa,
základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství,
řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních
zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo
a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o
ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník
je určen i amatérským gastronomům.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K je 13,35 €
Hranica v rôznych oblastiach nášho života vymedzuje, kto sa k nám
smie priblížiť, pomáha nám rozhodnúť komu a čomu povieme nie alebo
áno, či určiť vzťah k sebe samému. Hranica je rozhodnutie, ktorým
definujeme veci a okolnosti, za ktoré sme zodpovední. Definuje, kto
sme a kto nie sme. Kniha prináša biblický pohľad na hranice: čo
hranice sú, čo chránia, ako sa vytvárajú, ako sú narušované, ako
ich opraviť a ako ich využívať. Pomôže stanoviť či napraviť hranice
vo vzťahu k našim blízkym – k rodine, partnerovi, deťom, v práci,
ale aj k sebe samému a k Bohu.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...