Historic Heston

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 2 e-shopoch od 46,50 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Historic Heston kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
46,50 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Historic Heston kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
136,80 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
British gastronomy has a grand old tradition that has been lost over time. Now our most inventive chef is out to reclaim it. Heston Blumenthal, whose name is synonymous with cutting-edge cuisine, still finds his greatest source of inspiration in the unique and delicious food that our sceptered isle once produced. This has been the secret to his success at world-famous restaurants The Fat Duck and Dinner, where a contrast between old and new, modern and historic, is key.Historic Heston&,nbsp,charts a quest for identity through the best of British cooking that stretches from medieval to late-Victorian recipes. Start with twenty-eight historic dishes, take them apart, put them together again and what have you got? A sublime twenty-first-century take on delicacies including meat fruit (1500), quaking pudding (1660) and mock turtle soup (1892). Heston examines the history behind each one's invention and the science that makes it work. He puts these dishes in their social context and follows obscure culinary trails, ferreting out such curious sources as&,nbsp,The Queen-like Closet&,nbsp,from 1672 (which offers an excellent method for drying goose). What it adds up to is an idiosyncratic culinary history of Britain.This glorious tome also gives a unique insight into the way that Heston works, with signature dishes from both The Fat Duck and the double Michelin-starred Dinner, which is ranked 7th in the World's 50 Best Restaurants. With illustrations from the genius that is Dave McKean, and some of the most superb food photography you'll ever see,&,nbsp,Historic Heston&,nbsp,is a book to treasure. You think you know about British cooking? Think again.

Zobraziť všetky knihy autora Bloomsbury Publishing, Heston Blumenthal
Výber kníh vydavateľa Slovart

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Slovart
Naše tipy


Ovocná záhrada- Práce podľa mesiacov
Mnoho publikácií so záhradkárskou tematikou, ktoré dodnes na našom knižnom trhu vyšli, nespĺňa predstavy, aby sme mohli podľa popisu presne krok po kroku robiť jednotlivé sezónne pracovné postupy. Pisatelia týchto kníh nedokázali neraz sledy krokov zrozumiteľne popísať a zároveň ich aj obrazovo zreteľne zdokumentovať. A práve o to sa autori pokúsili v tejto knihe. Aktivity v ovocnej záhrade zoradili podľa kalendára po mesiacoch, aby čitatelia-záhradkári vedeli, ktoré práce kedy a ako treba robiť. Kniha OVOCNÁ ZÁHRADA: Práce podľa mesiacov je v rámci edície Knihy do vrecka prvou v poradí v novej sérii Záhrada: Ako na to? Postupne knihy v tejto záhradkárskej sérii predstavia dôležité činnosti v zeleninovej, ovocnej, okrasnej záhrade či vo vinohrade alebo pri ochrane, starostlivosti a výžive záhradných a okrasných rastlín. Knihy budú praktickými poradcami, kde si v príslušnej časti roka prečítame rady, postupy, tipy a odporúčania odborníkov.