Jedz lepšie, ži dlhšie - Kellow Juliette,Sarah Brewer,Katarína Bukovenová

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu Jedz lepšie, ži dlhšie - Kellow Juliette,Sarah Brewer,Katarína Bukovenová aktuálne nie je možné zakúpiť v žiadnom z porovnávaných e-shopov...

Krátky popis
Zaujímalo vás niekedy, čo sa deje vo vašom tele so zvyšujúcim sa vekom? Naozaj môžete lepšie jesť, aby ste porazili rakovinu alebo predišli srdcovým chorobám? Na tieto a mnohé ďalšie otázky vám poskytne odpovede nový prístup k potravinám pre budúcu ochranu vášho života. Preskúmajte 10 základných princípov pre dlhý a zdravý život, postavených na základe dôkazov dlho žijúcich komunít na celom svete. Zistite, ktoré potraviny sú pre dlhý život „zázračné“ alebo patria k „superpotravinám“, a prečo získali tento status. Prečítajte si, ako starnutie ovplyvňuje vaše telo, a získajte riešenia súvisiace s potravinami, ktoré obmedzia riziko vzniku určitých chorôb a znížia prejavy a následky iných. Kniha Jedz lepšie, ži dlhšie so štvortýždňovým plánom stravovania a vyše 110 receptami naplnenými živinami je vaším pasom do dlhovekosti.

Zobraziť všetky knihy autora Sarah Brewer, Juliette Kellow, Katarína Bukovenová
Výber kníh vydavateľa Ikar

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Ikar
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.