Pochúťky pod holým nebom

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 2 e-shopoch od 8,46 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Pochúťky pod holým nebom kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
8,46 €
Skladom (odoslanie ihneď)

Pochúťky pod holým nebom kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
8,46 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Krátky popis
Príprava jedál v exteriéri sa opäť čoraz viac dostáva do módy. Je síce časovo dosť náročná, ale v kotlíku, na grile či na grilovacej panvici sa dajú pripraviť veľmi chutné jedlá. Na otvorenom ohni si môžeme pripraviť bravčové, hovädzie, kuracie i morčacie mäso, divinu, jahňacinu, ryby, zeleninu, syry atď. Na ochutenie, do marinády môžeme použiť pestrú škálu sušených alebo čerstvých byliniek a rôzne oleje. Prajeme vám príjemne strávené chvíle!
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Pochúťky pod holým nebom je 8,46 €

Výber kníh autora Zoltán Liptai

Zobraziť všetky knihy autora Zoltán Liptai
Výber kníh vydavateľa Foni book SK

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Foni book SK
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.