Jedlá za 10-20-30 minút

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 3 e-shopoch od 8,28 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Jedlá za 10-20-30 minút kúpite na Panta Rhei
Panta Rhei
8,46 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Jedlá za 10-20-30 minút kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
8,46 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Jedlá za 10-20-30 minút kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
8,28 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
V dnešnom uponáhľanom svete si získava čoraz väčší priestor rýchle stravovanie. Preto sme zostavili túto kuchársku knihu plnú nápadov, aby sme ukázali, ako môžete za skutočne krátky čas pripraviť chutné a zdravé jedlá pre seba a celú rodinu. Nájdete v nej predjedlá, polievky, hlavné jedlá, zákusky a dezerty. Prajeme Vám príjemné varenie.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Jedlá za 10-20-30 minút je 8,40 €

Výber kníh autora Zoltán Liptai

Zobraziť všetky knihy autora Zoltán Liptai
Výber kníh vydavateľa Foni book

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Foni book
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.