Jídla za 10-20-30 minut

a nájsť najvýhodnejšiu cenu za celú objednávku
Knihu kúpite v 2 e-shopoch od 8,28 €

Ak sa vám po kliknutí na tlačidlo "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy vo vybranom e-shope, je potrebné vypnúť AdBlock vo vašom prehliadači pre našu stránku. Návod na vypnutie je napríklad na adrese https://www.sme.sk/dok/20466299/ako-vypnut-adblock-na-sme-sk-whitelist.

Jídla za 10-20-30 minut kúpite na Knihyprekazdeho.sk
Knihyprekazdeho.sk
11,50 €
Skladom (dodanie do 3 dní)

Jídla za 10-20-30 minut kúpite na Gorila.sk
Gorila.sk
8,28 €
Skladom (dodanie do 14 dní)

Krátky popis
V dnešním uspěchaném světě chtějí lidé strávit vařením co nejkratší dobu. Proto jsme sestavili tuhle kuchařskou knihu plnou nápadů, abychom předvedli, jak lze v opravdu krátké době připravit chutná a zdravá jídla pro sebe i celou rodinu. Najdete v ní předkrmy, polévky, hlavní jídla, zákusky i dezerty. Přejeme Vám příjemné vaření.
Vývoj ceny
Aktuálna Ø cena knihy Jídla za 10-20-30 minut je 9,89 €

Výber kníh autora Zoltán Liptai

Zobraziť všetky knihy autora Zoltán Liptai
Výber kníh vydavateľa Foni book

Zobraziť všetky knihy vydavateľa Foni book
Naše tipy


Praktická kinezioterapia
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012). Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.