A modern and fresh take on vegetarian, vegan, and raw food - now
available in paperback for the first time Raw, by acclaimed
Icelandic cook Solla Eiriksdottir, was first published in 2016,
when the concept of raw food was relatively new. Now a widely
accepted route to healthy eating, her book features 75 healthy and
delicious mainly raw recipes, introducing readers to an approach to
ethical and sustainable eating that has found its way into the
everyday diets of people around the world. Divided into five
chapters - breakfast, snacks, light lunches, main dishes, and sweet
treats - the book abounds with bright, fresh tastes such as
turmeric tostadas, quinoa pizza, kelp noodles with tofu, and vegan
vanilla ice cream.
Vysokoškolská učebnica Praktická kinezioterapia je určená
fyzioterapeutom v rámci pregraduálneho, ale aj postgraduálneho
vzdelávania. Je komplexne prepracovanou, opravenou a rozšírenou
publikáciou pôvodného textu skrípt Najčastejšie používané liečebné
metodiky pre fyzioterapeutov (Hagovská, Mihalečková, 2012).
Fyzioterapia sa dotýka takmer všetkých základných klinických
odborov. Z toho vyplýva, že fyzioterapeuti by mali ovládať základné
poznatky o špeciálnych metódach, ktoré sa zaoberajú fyzioterapiou
vertebrologických a neurologických pacientov, pacientov s
ortopedickým ochorením, s gynekologickými a urologickými
problémami, a pacientov s psychosomatickou diagnózou. Väčšina
popísaných najznámejších 44 liečebných metód obsahuje obrázkovú
prílohu, na základe ktorej študenti dokážu lepšie pochopiť uvádzané
techniky a predísť chybnému vykonávaniu jednotlivých techník.
Stále hľadáte nejaké knihy on-line a už Vás nebaví prechádzať všetky e-shopy?
Nájdite všetky knihy, ktoré si chcete kúpiť. Pridajte si ich do košíka a nechajte nás, aby sme porovnali ceny a dostupnosť e-shopov s knihami a zobrazili Vám tie najvýhodnejšie ponuky!
Potom už stačí len prejsť do vybraného e-shopu a knihy si objednať...